Οι Top Employers του 2023 ανακοινώθηκαν και η L’Oréal Hellas αναγνωρίζεται ως Top Employer στην Ελλάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Η πιστοποίηση του Top Employer αποδεικνύει την αφοσίωση της Εταιρείας σε ένα καλύτερο εργασιακό κόσμο μέσα από μια σειρά εξαιρετικών πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο. 

Το πρόγραμμα του ανεξάρτητου Ινστιτούτου «Top Employers» πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τη συμμετοχή και τα  αποτελέσματα της Έρευνας Άριστων Πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού. Αυτή η έρευνα καλύπτει 6 τομείς ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού που αποτελούνται από 20 θέματα όπως η Ανθρωποκεντρική Στρατηγική, το Εργασιακό Περιβάλλον, η Απόκτηση Ταλέντων, η Εκπαίδευση, η Διαφορετικότητα και η Συμπερίληψη, η Ευημερία και άλλα.

Ο CEO του Ινστιτούτου Top Employers, David Pink,αναφέρει: «Οι εξαιρετικές εποχές που βιώνουμε αναδεικνύουν το καλύτερο σε ανθρώπους  και Οργανισμούς. Και το διαπιστώσαμε αυτό στο πιστοποιημένο πρόγραμμα Top Employers αυτή τη χρονιά: εξαιρετική επίδοση από τους πιστοποιημένους Top Employers 2023. Αυτοί οι εργοδότες έδειχναν πάντα ότι νοιάζονται για την ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων τους. Δρώντας με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζουν συλλογικά τον εργασιακό κόσμο. Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε και γιορτάζουμε την φετινή ομάδα των κορυφαίων εργοδοτών με επίκεντρο τον άνθρωπο: οι Top Employers 2023.”

Το πρόγραμμα έχει πιστοποιήσει και αναγνωρίσει 2.053 Top Employers σε 121 χώρες σε 5 ηπείρους.

Πηγή: newsbeast.gr