Η Louis Vuitton σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο στο Παρίσι και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής μάρκας πολυτελείας Michael Burke μάλλον δεν θα απολαμβάνει για πολύ ακόμα το γραφείο του στα κεντρικά γραφεία.

Σε συνέντευξή του στο WWD αποκάλυψε τα σχέδια του οίκου να μετατρέψουν τα εταιρικά γραφεία της Louis Vuitton σε ένα εκτεταμένο συγκρότημα που περιλαμβάνει το πρώτο ξενοδοχείο Louis Vuitton στον κόσμο και το μεγαλύτερο κατάστημά του.

«Είναι η πιο εντυπωσιακή θέα στον κόσμο», είπε, περιγράφοντας ένα πανόραμα που εκτείνεται από τον Πύργο του Άιφελ μέχρι την Παναγία των Παρισίων σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η μητρική εταιρεία LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton έχει μεταμορφώσει ριζικά τη γύρω γειτονιά τους τελευταίους 18 μήνες με τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου πολυκαταστήματος La Samaritaine και του ξενοδοχείου Cheval Blanc και τα εγκαίνια του πρώτου υποκαταστήματος στο Παρίσι των ιταλικών ζαχαροπλαστείων Cova.

«Οι Παριζιάνοι επιτέλους το ανακαλύπτουν ξανά. Το έχουν αγκαλιάσει. Υπάρχει μουσική δρόμου τώρα στις 11 μ.μ. εδώ έξω. Όταν το αναλάβαμε, αυτό ήταν ένα no man’s land, αν όχι χειρότερο. Κανείς με μυαλό δεν θα περπατούσε εδώ τη νύχτα», είπε ο Burke.

Πηγή: newsbeast.gr