Τον πρώτο ομοφυλόφιλο Spider Man αναμένεται να παρουσιάσει η εταιρεία κόμικ και ταινιών Marvel Comics (θυγατρική της Disney) ως την τελευταία παραλλαγή του υπερήρωα στο Spider-Verse, το «αραχνοσύμπαν», όπου υπάρχουν περισσότεροι του ενός «αραχνάνθρωποι».

Ο νέος χαρακτήρας ονομάζεται Web-Weaver και παρουσιαστεί στο επερχόμενο πέμπτο τεύχος της σειράς Edge of Spider-Verse το οποίο αναμένεται να θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

Ο συγγραφέας του Edge of Spider-Verse #5, Στίβ Φοξ, παρουσίασε μια εικόνα του πρώτου γκέι Spider-Man της Marvel, Web-Weaver, στον λογαριασμό του στο Twitter. «Κάτι που συνειδητοποίησα αμέσως όταν συνέλαβα τον Web-Weaver είναι ότι δεν μπορεί -και δεν πρέπει- να εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους ομοφυλόφιλους άντρες», έγραψε ο Φοξ.

«Κανένας μεμονωμένος χαρακτήρας δεν μπορεί. Η άφοβα γυναικεία του ταυτότητα είναι κεντρική για το ποιος είναι, αλλά δεν είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ…την οποία μπορείτε να ζήσετε προσωπικά τον Σεπτέμβριο» πρόσθεσε.

Στη μαύρη, λευκή και χρυσή στολή του νέου γκέι αραχνάνθρωπου διακρίνονται βάτες, η στολή με όρθιο λαιμό, αλλά και «τελειώματα» με δαντέλα και φαρδιά μανίκια.

Πηγή: newsbeast.gr