Για την επίπληξη που δέχτηκε από τα Marvel Studios καθώς διέρρευσε, κατά λάθος, κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την ακυκλοφόρητη δεύτερη σεζόν του «Loki» μίλησε ο Όουεν Γουίλσον (Owen Wilson).

Η Marvel είναι γνωστή για την αυστηρή πολιτική της σχετικά με την αποκάλυψη οποιασδήποτε λεπτομέρειας των επερχόμενων έργων της και έχει εγκαλέσει πολλούς ηθοποιούς στο παρελθόν για παραβίαση των κανόνων. Και ο Γουίλσον, ο οποίος υποδύεται τον Mobius στο επιτυχημένο σόου της Disney+, δεν εξαιρείται από τον κανόνα.

«Πιστεύω ότι, ξέρετε, θα δούμε τι θα γίνει με αυτό», είπε ο Γουίλσον, στο ComicBook του «Loki», αποκαλύπτοντας ότι αυτή τη στιγμή γυρίζεται στο Λονδίνο.

Όταν ο σκηνοθέτης του «Secret Headquarters», Άριελ Σούλμαν ρώτησε τον Γουίλσον αν τον είχε επιπλήξει ποτέ η Marvel, ο ηθοποιός είπε: «Ναι, Ναι, πολλές φορές».

«Όταν αποκάλυψα ότι ως πράκτορας Mobius θα έχω μουστάκι, έλαβα ένα κείμενο όχι και τόσο καλό που έλεγε “Strike One”», είπε στο Esquire. «Δεν ξέρω από ποιον ήταν» ανέφερε.

«Το εξετάσαμε και πιστεύουμε ότι μπορεί να ήταν ο Κέβιν Φέιγκ (το αφεντικό της Marvel Studios) Αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ», πρόσθεσε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Νωρίτερα φέτος, η σταρ του «Thor: Love and Thunder» Τέσα Τόμσον αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη Marvel, καθώς διέρρευσε μια φωτογραφία της νέας στολή του χαρακτήρα της.

Πηγή: newsbeast.gr