Στον Σταμάτη Γονίδη απαντά η Ματίνα Παγώνη, μετά την ανάρτηση του πρώτου για τον κορονοϊό μέσω της οποίας χαρακτήριζε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ «γραφική» ενώ αναρωτιόταν «πώς είναι δυνατόν να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας». Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Πρωινό του Ant1, είπε, μεταξύ άλλων, ότι το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί, προσθέτοντας ότι υποβαθμίζεται ο ίδιος.

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι, όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης», έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης.

Φίλοι μου ειναι να γελάς και να κλαις μαζι…Ενα ειναι σιγουρο οτι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας…

Posted by STAMATIS GONIDIS on Friday, January 14, 2022

«Δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται»

Σχολιάζοντας την ανάρτηση η κ. Παγώνη είπε: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος».

Σε ερώτηση για το αν ενοχλήθηκε από τον χαρακτηρισμό «γραφική» η κ. Παγώνη είπε ότι «δεν με ενόχλησε καθόλου, ούτε που ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω. Σε όλους αρέσει να κάνουν τους γιατρούς. Βέβαια, για να κάνεις τον γιατρό πρέπει να έχεις σπουδάσει 15 χρόνια».

Δείτε το βίντεο από το 4:38:

Πηγή: newsbeast.gr