Στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, με τον πληθωρισμό στα ύψη και τις τιμές των βασικών αγαθών να επηρεάζονται σημαντικά, έρχεται μια επιχείρηση να δώσει μια μεγάλη ανάσα στους ανθρώπους της. Η METRO του Αριστοτέλη Παντελιάδη, που, όπως μάθαμε από τους ίδιους τους εργαζομένους, ανακοίνωσε δέσμη μέτρων στήριξης των υπαλλήλων της. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου:

  • Οι εργαζόμενοι με μικτές αποδοχές μέχρι και 1.300€ θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 100€. Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση των χαμηλόμισθων, συνολικής αξίας 1 εκατομμύριου. 
  • Το δώρο Χριστουγέννων θα δοθεί 14 Δεκεμβρίου, δηλαδή μία βδομάδα νωρίτερα από το προβλεπόμενο. 
  • Όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν πλέον έκπτωση 6% για αγορές τους από τα My market, ακόμα και για τα είδη σε προσφορά. 
  • Οι εργαζόμενοι στα My market, θα δικαιούνται bonus, αρχής γενομένης από το 2023, συνολικού ύψους 2 εκατομμυρίων. 
  • Για το 2023, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν σε όλους τους εργαζόμενους ασφάλεια περιεχομένου σπιτιού για την προστασία από κλοπές ή φυσικές καταστροφές. 

Ταυτόχρονα, εξακολουθεί να παρέχεται ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο και επιπλέον στήριξη από την εταιρεία αν κάποιος πληγεί από φυσικές καταστροφές. 

Τέλος, ισχύουν έκτακτα επιδόματα σε γάμους και γεννήσεις, σε παιδιά εργαζομένων που επιτυγχάνουν στις πανελλήνιες και καλύπτεται πλήρως ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ,σε ένα παιδί εργαζομένου. 

Πηγή: newsbeast.gr