Ο Ρον Χάουαρντ αναφέρθηκε στην εμπειρία της σκηνοθεσίας του ντοκιμαντέρ για τους Beatles, «Eight Days A Week – The Touring Years» και στη συνάντησή του με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Το ντοκιμαντέρ του 2016 καταγράφει, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα χρόνια των περιοδειών του συγκροτήματος από το 1962 έως το 1966, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας συναυλίας τους στο Πάρκο Κάντλστικ του Σαν Φρανσίσκο.

Σε συνέντευξή του στο nme o Αμερικανός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος είπε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ, εκτίμησε ακόμη περισσότερο το συγκρότημα για τον τρόπο δημιουργίας των τραγουδιών του.

«Αυτό που άρχισα να καταλαβαίνω είναι ότι η σύνθεση ακόμη και σε εκείνους τους πρώιμους δίσκους, εκείνες τις πρώτες επιτυχίες, είναι απλά εξαιρετική. Καθώς εξελίχθηκαν έγινε ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένα τραγούδι που έγραψαν που σε αγγίζει άμεσα» είπε ο Ρον Χάουαρντ. «Ανεξάρτητα από τη διάθεση, από το τι περνάς, αυτή είναι μεγαλοφυΐα της μπάντας και γι’ αυτό η μουσική τους είναι επίκαιρη, με πολλούς τρόπους, πάντοτε» τόνισε.

Αναφερόμενος στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ τον οποίο συνάντησε για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ εξήρε την εργασιακή ηθική του. «Πραγματικά συνδέθηκα μαζί του και τον σέβομαι» είπε ο σκηνοθέτης.

Πηγή: newsbeast.gr