Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι ο πρώτος κανόνας σε έναν γάμο είναι οι καλεσμένοι να μη φορέσουν λευκό, ένα χρώμα που ανήκει αποκλειστικά στη νύφη για τη μεγάλη της μέρα. Μια νύφη όμως έπαθε σοκ όταν η πεθερά της όχι μόνο φόρεσε λευκό αλλά διάλεξε ένα φόρεμα που ήταν το ίδιο με το νυφικό της.

Μια φωτογραφία του γαμπρού να στέκεται ανάμεσα στη μητέρα του και τη νύφη ανέβηκε στο Reddit και η αλήθεια είναι πως δύσκολα καταλαβαίνει κανείς διαφορά ανάμεσα στα δύο φορέματα.

Η νύφη, μαζί με τη φωτογραφία που ανέβασε, σχολίασε: «Η πεθερά ήθελε πραγματικά να είναι η νύφη. Πλέον έχω χωρίσει από τον γιο της, με τον οποίο πόζαρε στη δεύτερη φωτογραφία».

Τα πρόσωπα στις φωτογραφίες έχουν καλυφθεί προκειμένου να μείνουν ανώνυμα. Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί να μπερδευτούν και να μην καταλαβαίνουν ποια είναι η νύφη και ποια η πεθερά. «Χωρίς την ανθοδέσμη δε θα ήξερα ποια είναι η νύφη», σχολίασε κάποιος.

«Τόσο ανατριχιαστικό! Θα με ενδιέφερε να μάθω πώς τελείωσαν όλα. Φαντάζομαι το γεγονός ότι η μαμά ντύθηκε νύφη στον γάμο του γιου δεν ήταν ένα καλό ξεκίνημα», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Ένας άλλος έγραψε το εξής: «Πραγματικά νόμιζα ότι έβλεπα έναν πολυγαμικό γάμο».

Πηγή: newsbeast.gr