Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο επιτελείο του Παναθηναϊκού, είχε το απόγευμα της Δευτέρας (19/10), ο Λάζλο Μπόλονι.

Πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε η παρουσίαση του 67χρονου τεχνικού στους ποδοσφαιριστές. Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο Σπύρος Βλάχος, ο οποίος καλωσόρισε το νέο προπονητή, κάνοντας αναφορά στην προπονητική αλλά και την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος έβαλε με το  καλημέρα τους παίκτες του στο κλίμα και στη φιλοσοφία του: «Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός είναι… Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο: πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ. Πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ, ανάμεσα σε εμάς. Και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι.

Χθες (σ.σ. Κυριακή 18/10) η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Και είναι… οκέι, αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Πηγή: newsbeast.gr