Οι σταρ του “Game of Thones” Rose Leslie και Kit Harington θα γίνουν γονείς καθώς αποκάλυψαν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr η νεαρή ηθοποιός ήταν εκείνη που γνωστοποίησε την μέχρι τώρα άγνωστη εγκυμοσύνη και το έκανε μέσω φωτογράφισης για λογαριασμό του βρετανικού περιοδικού Make Magazine.

Harington και Leslie γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του “Game of Thrones”, το δημοφιλές σίριαλ στο οποίο υποδύθηκαν τους Jon Snow και Ygritte που διήρκεσε μεταξύ 2011 και 2019.

Οι πρώτες φήμες για σχέση και πέρα από τα γυρίσματα ξεκίνησαν όταν οι δύο 33χρονοι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν πιασμένοι από το χέρι το 2012.

Παρόλο που δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση τους, μια ανώνυμη πηγή είπε τον Αύγουστο του 2013 ότι οι ηθοποιοί είχαν χωρίσει.

Την επόμενη χρονιά, το Us Weekly ανέφερε ότι Rose Leslie και Kit Harington ήταν ξανά μαζί.

Η σχέση του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα τον Σεπτέμβριο του 2017, μετά από πολλές εικασίες στα ταμπλόιντ, και έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι ενώθηκε με γάμο στη Σκωτία. Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει το φύλο του μωρού, ούτε το πότε αναμένεται ο ερχομός του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr