Για την τραγωδία στα Τέμπη και τα όσα είδε στο σημείο σύγκρουσης των δύο τρένων μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το Σάββατο (4/3) ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας. «Ήταν όπως στο Μάτι, παντού καμένα και διαμελισμένα πτώματα» είπε.

«Σοκαρίστηκα με έναν πατέρα που ήρθε στο χώρο της πρόσκρουσης και ζητούσε από τους διασώστες να τον αφήσουν να ψάξει μήπως βρει έστω ένα μπουφάν» είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega.

«Τα συναισθήματα που υπάρχουν είναι πόνος και οργή. Αυτό αντιμετωπίσαμε με τους συνάδελφος. Εγώ σοκαρίστηκα με έναν πατέρα που ήρθε στο χώρο της πρόσκρουσης και ζητούσε από τους διαδώστες να τον αφήσουν να ψάξει μήπως βρει έστω ένα μπουφάν. Δεν φώναζε ούτε ήταν εκνευρισμένος. Ήταν το χειρότερο, ένας βουβός πόνος. Ήταν όπως στο Μάτι, παντού καμένα και διαμελισμένα πτώματα», είπε ο δημοσιογράφος.

«Έλεγαν δώστε μου κάτι να κηδέψω, τα φέρετρα είναι σφραγισμένα γιατί μέσα στα φέρετρα δεν υπάρχουν ολόκληρο το σώμα αλλά μπορεί να υπάρχουν κάποια μέλη μόνο», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Πηγή: newsbeast.gr