Η Mandy Allwood αποτέλεσε είδηση όταν ανακοίνωσε ότι περίμενε οκτάδυμα, τα οποία όμως γεννήθηκαν στις 24 εβδομάδες και δεν τα κατάφεραν. Η γυναίκα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο και η σορός της θα αποτεφρωθεί. Κανείς από την οικογένειά της όμως δεν θα παραβρεθεί στην τελετή.

Η ιστορία της έγινε πρωτοσέλιδο σε ολόκληρο τον κόσμο όταν ανακοίνωσε ότι περίμενε οκτάδυμα το 1996 σε ηλικία 31 ετών με τον σύντροφό της Paul Hudson.

Τα έξι αγόρια και δύο κορίτσια όμως, τα οποία γεννήθηκε σε διάστημα τριών ημερών, δεν επιβίωσαν.

Η Allwood, η οποία δεν ξεπέρασε ποτέ την τραγική απώλεια, θα αποτεφρωθεί και τα έξοδα θα πληρώσει η τοπική κοινότητα. Κανείς δεν θα παραβρεθεί, καθώς η οικογένειά της αρνήθηκε να πάει.

Η συγκλονιστική ιστορία της είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί στην Όπρα Γουίνφρεϊ και να δειπνήσει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η ίδια όμως πάλεψε με την κατάθλιψη, τις απόπειρες αυτοκτονίας και τον εθισμό στο αλκοόλ μετά τον χωρισμό της με τον Hudson. Έχασε επίσης την επιμέλεια των τριών παιδιών που έφερε στη ζωή όταν την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη μαζί με αυτά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου το 2007.

Απομακρύνθηκε από την οικογένειά της και συνέχισε να λέει ότι μπορούσε να νιώθει ακόμη τα παιδιά να κλωτσάνε μέσα της κάθε μέρα.

Η ίδια επιχείρησε να αφαιρέσει τη ζωή της σε δύο περιπτώσεις.

Η αποτέφρωση της σορού της είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής.

Πηγή: newsbeast.gr