Η κορυφαία μάρκα Tuborg, η αγαπημένη επιλογή καταναλωτών και bartenders, εμπλουτίζει τη σειρά των αναψυκτικών της, με τα Tuborg mixers σε δύο νέες, άκρως δροσιστικές και αναζωογονητικές γεύσεις! Οι «ολόφρεσκες» προτάσεις της, Pink Grapefruit-Σαγκουίνι και Ανανάς-Λάιμ-Δυόσμος, αποτελούν πλέον απαραίτητο στοιχείο στις καθημερινές μας στιγμές απόλαυσης και μας καλούν να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα, δημιουργώντας τις δικές μας refreshing Tuborg Moments!

Το Pink Grapefruit-Σαγκουίνι είναι μια πανδαισία εσπεριδοειδών ντυμένη στα ροζ, που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα σε γλυκιές και όξινες γεύσεις. 

Tο Ανανάς-Λάιμ-Δυόσμος είναι μια γλυκιά και δροσιστική πρόταση, που θυμίζει ένα virgin cocktail λόγω του αγαπημένου συνδυασμού φρούτου- εσπεριδοειδούς και βοτάνου. 

Οι δύο νέες ξεχωριστές γεύσεις, που συνδυάζουν την ασύγκριτη ποιότητα και την χαρακτηριστική σπιρτάδα της Tuborg, μας ξεδιψούν και μας προ(σ)καλούν να δημιουργήσουμε τις δικές μας, μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης, αφού καταναλώνονται τόσο σκέτες με πάγο όσο και συνδυασμένες εξαιρετικά με αλκοόλ, για την δημιουργία μοναδικών cocktails!

Διατίθενται σε νέες, εντυπωσιακές συσκευασίες των 330ml, γεμάτες χρώμα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, βασισμένο στην νέα εικαστική ταυτότητα της μάρκας.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Tuborg, στις ολόφρεσκες γεύσεις (και όχι μόνο) και… Tuborg Your Moments, κάθε στιγμή της ημέρας!

Πηγή: newsbeast.gr