Η Τζόντι Φόστερ θα πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο επιτυχημένες αστυνομικές τηλεοπτικές σειρές, του HBO «True Detective». Η ημερομηνία έναρξης του τετάρτου κύκλου με τίτλο «True Detective: Night Country» δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με το Variety, τα νέα επεισόδια ξεκίνησαν ήδη να γυρίζονται από τον Μάρτιο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ίσσα Λόπες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός η οποία έχει αναλάβει και χρέη παραγωγού, υποδύεται την ντετέκτιβ Liz Danvers, η οποία συνεργάζεται με τη συνάδελφό της Evangeline Navarro για να ερευνήσουν την εξαφάνιση έξι ανδρών που διευθύνουν τον ερευνητικό σταθμό Tsalal. Θα αναγκαστούν να αποκαλύψουν τους δικούς τους δαίμονες καθώς εργάζονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το 2021 στο Φεστιβάλ των Καννών, η Τζόντι Φόστερ παρέλαβε τον τιμητικό χρυσό φοίνικα από τα χέρια του Ισπανού σκηνοθέτη, Πέδρο Αλμοδόβαρ και της Ντόρια Τιλιέρ. Πριν από 45 χρόνια σε ηλικία μόλις 13 ετών, είχε κερδίσει το ύψιστο βραβείο του φεστιβάλ των Καννών για τη συμμετοχή της στον Ταξιτζή του Μάρτιν Σκορσέζε.

Η τελευταία σεζόν του True Detective, η 3η, προβλήθηκε το 2019 με πρωταγωνιστές τους Mahersala Ali και Stephen Dorff.

Η 1η σεζόν έκανε πρεμιέρα το 2014, με το εξαιρετικό δίδυμο των Matthew McConaughey και Woody Harrelson ενώ η 2η το 2015, με τους Colin Farrell και Rachel McAdams στους βασικούς ρόλους.

Πηγή: newsbeast.gr