Με τους καλύτερους «οιωνούς» ξεκίνησαν οι εγγραφές στα πρωτοποριακά τμημάτα-πρότυπο του Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, με επικεφαλής τον σπουδαίο μουσικό και καλλιτέχνη, Μαυρίκιο Μαυρικίου, που τον έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του ο μεγάλος μαέστρος Μίμης Πλέσσας! 

Το επίπεδο της κατάρτισης που παρέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα για τις ειδικότητες Μουσική Τεχνολογία, Ηχοληψία, Υποκριτική Τέχνη, Σκηνοθεσία, Συντονισμός Παραγωγής & Μουσική/Τραγούδι υπερβαίνει κατά πολύ του επιπέδου της κατάρτισης κάθε άλλου ΙΕΚ της χώρας μας!

Για όλους όσους ενδιαφέρονται για Καλλιτεχνικές Σπουδές υπεροχής, που εγγυώνται ποιοτική, ολοκληρωμένη κατάρτιση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, η εγγραφή στα νέα τμήματα Καλλιτεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στα Νότια Προάστια, αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας στο iekalfa.gr/, και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους!

Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου & εξασφάλισε προνομιακά δίδακτρα για λίγες ακόμα ημέρες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

Πηγή: newsbeast.gr