Για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη τοποθετήθηκε ο πρώην μάνατζερ του τραγουδιστή, Ηλίας Ψινάκης. Δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Ηλία Ψινάκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και του ζήτησαν να σχολιάσει τις επίμαχες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Δεν θέλω να γίνω aggressive γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να… σκοτώσω», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης. «Πού να ξέρω αν ήταν επικοινωνιακό λάθος του; Δεν είμαι μάνατζέρ του. Δεν θα γινόταν αυτό, αγάπη μου αν ήμουν μάνατζέρ του» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σάκης Ρούβας για Λιγνάδη: Έπεσα από τα σύννεφα – Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και συνέχισε: «Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή.

Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή».

Πηγή: newsbeast.gr