Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή όσα υποστήριξε στη Βουλή για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

«Ο κ. Μητσοτάκης χθες όχι μόνο συνέχισε τα ψέματα για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, αλλά τα έκανε και χειρότερα. Όχι το Μέγαρο Μαξίμου αλλά η κυβέρνηση (παρέλαβε την έκθεση). Αλήθεια; Ποιος προΐσταται της κυβέρνησης;». Γενικεύοντας υποστηρίζει ότι «Η μελέτη δείχνει ότι το ΕΣΥ παραμένει ανοχύρωτο, ότι χρειάζεται εδώ και τώρα ενίσχυση. Ακριβώς για αυτό συνεχίζει να λέει ψέματα ο κ. Μητσοτάκης και δυσκολεύεται τόσο πολύ να βρει έναν αυτοφωράκια. Γιατί ακόμα και σήμερα επιλέγει να μειώσει τις δαπάνες και να μη στηρίξει τη δημόσια υγεία. Ήρθε η ώρα να παραιτηθεί και να φύγει», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Μητσοτάκης χθες όχι μόνο συνέχισε τα ψέματα για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, αλλά τα έκανε χειρότερα. Όχι το Μέγαρο Μαξίμου αλλά η κυβέρνηση. Αλήθεια; Ποιος προΐσταται της κυβέρνησης;Η μελέτη δείχνει ότι το ΕΣΥ παραμένει ανοχύρωτο, ότι χρειάζεται εδώ και τώρα ενίσχυση. Ακριβώς για αυτό συνεχίζει να λέει ψέματα ο κ. Μητσοτάκης και δυσκολεύεται τόσο πολύ να βρει έναν αυτοφωράκια. Γιατί ακόμα και σήμερα επιλέγει να μειώσει τις δαπάνες και να μη στηρίξει τη δημόσια υγεία.Ήρθε η ώρα να παραιτηθεί και να φύγει.

Posted by Νάσος Ηλιόπουλος on Sunday, December 19, 2021

Πηγή: newsbeast.gr