Ο Νάσος Ηλιόπουλος μέσω γραπτής ανακοίνωσης σχολίασε τα πόθεν έσχες των βουλευτών που βγήκαν στη δημοσιότητα και ιδιαίτερα όσων πολιτικών ανήκουν στην κυβέρνηση. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του σπάνε όλα τα ρεκόρ με 12,7 εκατ. ευρώ χρέη σε τράπεζες, βγήκε στο σφυρί η πρώτη κατοικία της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, για χρέη 15.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «για τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του χαριστικές ρυθμίσεις των δανείων τους, για τους πολίτες που μέσα στο σαρωτικό κύμα ακρίβειας αδυνατούν να αντεπεξέλθουν, πλειστηριασμοί και “ελεύθερη αγορά”» και τόνισε πως «είναι αυτονόητο πως ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας πρέπει να παγώσει».

Ακόμα, σημείωσε ότι είναι αυτονόητο πως η αξιωματική αντιπολίτευση περιμένει «τους βουλευτές, υπουργούς της ΝΔ και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη με τα 1,3 εκατ. χρέη, να ψηφίσουν την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, προκειμένου στα πόθεν έσχες να υποχρεούνται όλοι να δηλώνουν όχι μόνο το ύψος των δανείων τους αλλά και τα έγγραφα των ρυθμίσεών τους». «Για να δούμε εάν είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο και τις τράπεζες», αναφέρει καταληκτικά.

Πηγή: newsbeast.gr