«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει ‘ανοσία της αγέλης’ και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑΠΣ, με αφορμή τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων.

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει ακόμη: «Κυβερνητικά στελέχη λένε ξανά ότι σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει η πανδημία. Τα ίδια έλεγαν και για το 2021. Το ‘τελευταίο μίλι’ όμως άφησε πίσω του 15.952 απώλειες.

Η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία σαν να είναι parking, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Με θράσος υπερασπίζονται το εγκληματικό πρωτόκολλο του 50%+1 και αρνούνται να μειώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες ανά τμήμα.

Δεν προβλέπουν καν άδειες ειδικού σκοπού για τους γονείς των οποίων το παιδί θα νοσήσει».

Ωστόσο, «στο θράσος Κεραμέως – Μητσοτάκη απάντηση δίνουν τα στοιχεία», σύμφωνα με τον ίδιο, και πιο συγκεκριμένα απάντηση δίνει στην κυβέρνηση, υποστηρίζει, «το γεγονός ότι η Ελλάδα στα μέσα Νοέμβρη βρέθηκε δύο φορές πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. σε απώλειες αναλογικά με τους κατοίκους».

«Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν!», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος στην ανάρτησή του, η οποία επισυνάπτει σχετικό γράφημα:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει “ανοσία της αγέλης” και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία. Κυβερνητικά στελέχη λένε ξανά ότι…

Posted by Νάσος Ηλιόπουλος on Wednesday, January 5, 2022

Πηγή: newsbeast.gr