Μέσα σε λίγες εβδομάδες ένας άνδρας από το Ζερβοχώρι Ημαθίας, έχασε τη μητέρα του και την αδερφή που νόσησαν με κορονοϊό. Αμφότερες, καταγγέλλει, πίστεψαν στον πνευματικό τους, που ήταν κατά των εμβολίων.

Ο Γεώργιος Διαμαντίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ανέφερε πως «προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω την μητέρα μου να κάνει το εμβόλιο, αλλά η μητέρα μου φοβόταν στην αρχή. Συμβουλεύθηκε τον πνευματικό της και ο πνευματικός της της λέει “τέκνο μου, μην το κάνεις, δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχει ο Θεός κι αν γίνει κάτι ο Άγιος Λουκάς θα έρθει…».

Μεγάλη μερίδα κατοίκων στο συγκεκριμένο χωριό παραμένει ανεμβολίαστη αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές της Covid-19.

Στο ξέσπασμά του, ο γιος της γυναίκας που πέθανε ανεμβολίαστη, στα 60 χρόνια της, λέει «κακία έχω, γιατί αυτά τα άτομα που πέρασαν από την μαμά μου, που ήρθαν στο σπίτι και ούρλιαζαν και τσίριζαν “γιατί έφυγες;”… Τι έφυγε; Εσύ έβαλες το χέρι σου να την στείλεις στον άλλο κόσμο. Γιατί να το κάνεις αυτό; Όλο το χωριό κλαίει, τόσα άτομα που ξέρουν την μαμά μου, πόσο καλή ήταν, πόσο έξυπνη… Γιατί ήταν τόσο ευκολόπιστη;».

Πηγή: newsbeast.gr