Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία και όχι μόνο από το τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιόχωρα Ημαθίαςμε θύμα μία 15χρονη. Ο οδηγός κινούταν με το αυτοκίνητό του με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει τη 15χρονη, μαζί με τη μητέρα και την 11χρονη αδερφή της.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega μίλησε αποκλειστικά συγγενής της οικογενείας, δηλώνοντας:

«Ήταν 21:00 το βράδυ όταν κάτοικοι της περιοχής είδαν κάποιον να τρέχει πολύ γρήγορα. Πήγαινε με 180 χιλιόμετρα μέσα στο χωριό και δεν πρόλαβε να τις δει. Τα κορίτσια και η μάνα ήταν στο πεζοδρόμιο, μέσα στο χωριό αλλά αυτός ήταν μάλλον πιωμένος.

Τις παρέσυρε και εξαφανίστηκε. Τώρα κρύβεται κάπου για να μην τον πιάσουν. Αλλά θα τον βρουν. Αν και κάποιοι φοβούνται ότι διέφυγε εκτός Βέροιας. Είμαστε σίγουροι ότι θα τον βρει η Αστυνομία και θα τιμωρηθεί για όλο αυτό το κακό, όσο και να κρύβεται.

Πραγματικά όλοι θέλουμε να βρεθεί και να πληρώσει για αυτή την καταστροφή που προκάλεσε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Το κορίτσι μας το χάσαμε, αλλά και η μητέρα του είναι σοβαρά στην εντατική πρέπει να περάσουν 18 ώρες και φοβόμαστε μην πεθάνει κι αυτή».

Ο ίδιος συγγενής, ανέφερε ακόμα: «Κανένα από τα κορίτσια δεν γνωρίζει τον θάνατο της μεγάλης τους κόρης. Όλη η Παλαιόχωρα Ημαθίας ήμασταν στο πλευρό του πατέρα που τα δάκρυα του κυλούσαν σαν βρύση ανοιχτή. Ήταν ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά.

Ποιος να περίμενε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία της βόλτα. Η κηδεία της έγινε το Σάββατο και χωρίς τη γυναίκα του αυτός ο άνθρωπος κήδεψε το παιδί τους. Τέτοιο πόνο δεν έχει νιώσει γονιός».

Πηγή: newsbeast.gr