Μια τριμελής οικογένεια υπέστη ελαφρά τραύματα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες και κατέληξε σε γκρεμό 80 μέτρων στην Ήπειρο.

Στο σημείο έσπευσε η 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και το ΕΚΑΒ έπειτα από κλήση οδηγού που ενημέρωσε πως όχημα έπεσε σε γκρεμό στο δρόμο από το χωριό Μεταμόρφωση προς τους Ασπράγγελους Ζαγορίου. Ανέφερε, δε, πως υπήρχαν και εγκλωβισμένα άτομα. Το ατύχημα έγινε στο 25ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιωαννίνων-Τσεπελόβου, στην περιοχή Ραντοβάνη, που είναι γνωστό για τις πολλές στροφές του.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό και φορείο κατάφεραν να φθάσουν στο όχημα και να απεγκλωβίσουν τη μητέρα και το 6χρόνο παιδί της ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα, ενώ κοντά τους ήταν από την πρώτη στιγμή η γιατρός του ΕΚΑΒ μαζί με διασώστες.

Τη στιγμή του ατυχήματος στην περιοχή επικρατούσε περιορισμένη ορατότητα λογω ομίχλης και ίσως ο οδηγός να έχασε τον προσανατολισμό και κατέληξε στο γκρεμό δεκάδων μέτρων Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τρία άτομα, 45, 41 και έξι ετών που για προληπτικούς κυρίως λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.

Πηγή: newsbeast.gr