Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων. Τα δύο κορίτσια, η μία 14 ετών και η άλλη 17 έφυγαν τη Δευτέρα από το Κέντρο Προστασίας και πήραν μαζί όλα τα πράγματά τους.

Οι άνθρωποι του Κέντρου, όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ενημέρωσαν την αστυνομία και το μεσημέρι της Τρίτης οι δύο ανήλικες είχαν εντοπιστεί στην Πάτρα στο σπίτι οικείου προσώπου της μεγαλύτερης.

Οι άνθρωποι του Κέντρου Προστασίας είχαν επικοινωνία μαζί τους και είχε κινηθεί η διαδικασία για επιστροφή τους στα Γιάννινα. Όμως ξαφνικά κάθε επικοινωνία χάθηκε, τα κινητά τηλέφωνα των κοριτσιών έκλεισαν και ούτε μέσω των κοινωνικών δικτύων υπάρχει επαφή.

Επίσης είναι αδύνατη η επικοινωνία με το οικείο πρόσωπο της μίας ανήλικης που τις φιλοξενούσε.

Η Διοίκηση και η Διεύθυνση του Κέντρου είναι στην κυριολεξία ανάστατοι ενώ παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση από την Αστυνομία Ιωαννίνων και Πατρών.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Αργά το βράδυ της Τρίτης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σήμανε missing alert για τα δύο κορίτσια.

Όπως σημειώνει ο Οργανισμός, το σήμα αναζήτησης εκδόθηκε μετά από αίτημα των ανθρώπων που τις φροντίζουν καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Μαρία Γ., έχει ύψος 1.67 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο γιλέκο, μαύρα αθλητικά παπούτσια και λευκό-γκρι φουλάρι.

Η Αλεξάνδρα Π., έχει ύψος 1,62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια.  Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, πράσινο φούτερ, πράσινο μπουφάν και ροζ αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε ροζ σακίδιο πλάτης με ζωγραφισμένα ονόματα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» 116000, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: newsbeast.gr