Η χιονοθύελλα που σαρώνει τις ΗΠΑ έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους -κυρίως στη Νέα Υόρκη-, ενώ ένα από τα θύματα των ακραίων φαινομένων είναι η 22χρονη Anndel Taylor που έμεινε εγκλωβισμένη για 18 ώρες στο αμάξι της.

Σύμφωνα με τη nypost.com, η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από τη δουλειά της, αφού παρά την προειδοποίηση για τα ακραία επικίνδυνα φαινόμενα, δεν επιτράπηκε στους εργαζόμενους να μην προσέλθουν στην εργασία τους, παρά τον κίνδυνο που διέτρεχαν για τη ζωή τους.

Έτσι, η 22χρονη έγινε ένα από τα 57 θύματα μέχρι στιγμής της κακοκαιρίας, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε το τελευταίο βίντεο που έστειλε μέσα από το αμάξι στην οικογένεια της. Στα πλάνα διακρίνεται το όχημα της που έχει ακινητοποιηθεί από τον χιονιά, όμως και ακόμα ένα ΙΧ, που αναβοσβήνει τα φώτα του.

Οι αρχές θεωρούν ότι έμεινε παγιδευμένη στο αυτοκίνητό της για περίπου 18 ώρες πριν βρεθεί την παραμονή των Χριστουγέννων. «Τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες και τους περίμενε», είπε η μαμά της και ανέφερε πως «όλοι όσοι προσπάθησαν να την πλησιάσουν κόλλησαν. Πυροσβεστική, αστυνομία, όλοι κόλλησαν».

«Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία και το χιόνι εξακολουθούσε να στοιβάζεται γύρω της και έτσι έφραξε την εξάτμιση. Τότε, όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο να λειτουργεί, πάγωσε», πρόσθεσε στη συνέχεια η μητέρα της 22χρονης.

Πηγή: newsbeast.gr