Νεκρός σε πάρκινγκ εμπορικού καταστήματος στο Λος Άντζελες βρέθηκε ο Cooper Noriega, ένα από τα αστέρια του Ti Tok. O 19χρονος ήταν γνωστός στο χώρο του TikTok καθώς είχε σχεδόν 2 εκατομμύρια ακολούθους και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής για τα κωμικά του βίντεο, το skateboard αλλά και την ενασχόλησή του με τη μόδα.

Ο Cooper Noriega εντοπίστηκε στο έδαφος του παρκινγκ χωρίς σφυγμό. Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι πως λίγες ώρες πριν το θάνατό του, ο νεαρός είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok με την οποία ήταν σαν να ανακοίνωνε στους διαδικτυακούς του φίλους πως θα έβαζε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

«Ποιος άλλος θεωρεί ότι θα πεθάνει τόσο πολύ νέος;», έγραψε στη δημοσίευσή του, με τον ίδιο να φαίνεται ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.

Ο νεαρός, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk είχε κάνει γνωστό ότι πάλευε με τους εθισμούς από τα 9 του χρόνια, ενώ φαίνεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε γράψει επίσης: «Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την επιρροή που μου δόθηκε ώστε να βοηθήσω στην καλλιέργεια της ευαισθητοποίησης για τον διάλογο περί των ψυχικών ασθενειών».

Το 2020, ο Cooper Noriega είχε εξομολογηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με υπερβολική δόση, αλλά τον Ιανουάριο του 2021 γιόρτασε τις 90 ημέρες που ήταν «καθαρός», εννοώντας από τις ουσίες.

Πηγή: newsbeast.gr