Συνυφαίνοντας εικαστικές τέχνες, αρχιτεκτονική, ντιζάιν και την πόλη, τα με έδρα το Μαϊάμι των ΗΠΑ στούντιο R&R παρουσίασαν στην παραλία της πόλης Alexandria στην Πολιτεία της Βιρτζίνια το «I LOVE YOU», ένα δημόσιο γλυπτό και τόπο συνάντησης που υμνεί τη φιλία και τη συντροφικότητα.

Το γλυπτό έχει σχεδιαστεί ως συγκινησιακό μνημείο το οποίο αποτελείται από μια σε ροζ απόχρωση επιγραφή νέον και έναν μεταλλικό σκελετό που ορθώνεται σε ύψος τεσσεράμισι μέτρων πατώντας σε έναν γιγαντιαίο τάπητα με μοτίβα ολάνθιστων λουλουδιών.

Σύμφωνα με τα στούντιο R&R, η εγκατάσταση είναι πηγή έμπνευσης για θετική πράξη και «χιονοστιβάδα» προσωπικών αναμνήσεων και επιθυμιών.

Στις σαρωτικές προσκλήσεις του σημερινού μητροπολιτικού περιβάλλοντος αντιπαραθέτει μια απρόσμενη, άνευ προηγουμένου, ευφυή ιδέα, περνώντας το μήνυμα ότι μια καλύτερη κοινωνία είναι διαθέσιμη. Μαζί, η πινακίδα και ο τάπητας ορίζουν το περίγραμμα ενός δωματίου που είναι ανοιχτό στον πάσα ένα.

«Σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, η οποία αλλάζει κλίμακα για να μετατοπίσει μέσω ονείρων την αίσθηση πραγματικότητας που έχει, η “I LOVE YOU” παρουσιάζει υλική απόδειξη του εκπληκτικού ως μέρους της καθημερινότητας» εξήγησαν από τα στούντιο R&R.

Το έργο τέχνης είναι το πιο πρόσφατο στη σειρά «New Views in Old Town» στην παραλία της Alexandria και θα παραμείνει εκεί έως τον Νοέμβριο.

Πηγή: newsbeast.gr