Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δημοσιογράφος Μέγκιν Κέλι, καθώς μιλώντας σε ζωντανή μετάδοση έβρισε τον Άντονι Φάουτσι και είπε «άντε γ….».

Συγκεκριμένα, η ίδια βγήκε εκτός εαυτού από το γεγονός ότι ο 81χρονος ανοσολόγος δήλωσε ότι «θα το σκεφτεί να καταθέσει στο Κογκρέσο», σχετικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν για την καταπολέμηση της πανδημίας, σε περίπτωση που δεχτεί κλήτευση από τους Ρεπουμπλικάνους.

«Ακούγεται σαν να απαντά σε πρόσκληση σε απογευματινό τσάι. “Θα το σκεφτώ”. Άντε γ…., Δρ Φάουτσι. Δεν μπορείς να πεις αν θα πας. Λαμβάνεις κλήτευση του Κογκρέσου, εμφανίζεσαι», είπε χαρακτηριστικά, η δημοσιογράφος που είναι γνωστή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σημειώνεται, ότι οι Ρεπουμπλικάνοι κατηγορούν τον Φάουτσι για τις αποφάσεις που πάρθηκαν, όπως τα lockdown και η υποχρεωτική χρήση μάσκας. Μάλιστα, από την στιγμή που έχασαν την εξουσία μετά την ήττα του Τραμπ, αρκετά στελέχη έφτασαν στο σημείο να χρεώνουν στον 81χρονο ακόμα και αποφάσεις που έλαβε ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος.

Παράλληλα, όσο περνάει ο καιρός αμφισβητούν ως αναποτελεσματικά υγειονομικά μέτρα που είχαν ληφθεί κατά την κορύφωση της πανδημίας, παρόλο που τότε τα είχαν υποστηρίξει, ενώ προσπαθούν να θεωρήσουν υπεύθυνο τον Φάουτσι.

Πηγή: newsbeast.gr