Λίγες ώρες μακριά είναι η στιγμή που οι Iron Maiden θα βρεθούν στην σκηνή του ΟΑΚΑ και θα τρελάνουν το κοινό της Ελλάδας με τις επιτυχίες τους. Το μεγάλο ραντεβού του θρυλικού συγκροτήματος με τους θαυμαστές τους στη χώρα μας έχει κλειστεί για αύριο 16 Ιουλίου του 2022 οπότε και οι Iron Maiden θα «προσγειωθούν» στην σκηνή του ΟΑΚΑ.

Οι Iron Maiden θα παρουσιάσουν την «Legacy of the Beast World Tour 2022». Το show που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως και τώρα ήρθε η στιγμή που θα παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό.

Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν υποσχεθεί ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που όμοιό του οι θαυμαστές τους δεν έχουν ξαναδεί.

Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.

Iron Maiden

Αξίζει να σημειωθεί πως το show «Legacy of the Beast World Tour 2022» έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με τα σχόλια που αναρτήθηκαν στα social media να είναι διθυραμβικά.

Όσοι έχουν στα χέρια τους το «χρυσό» εισιτήριο και θα βρεθούν αύριο στο ΟΑΚΑ θα ακούσουν μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες.

Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Iron Maiden – το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.

Πηγή: newsbeast.gr