Τον θάνατο δύο ιατρών από κορονοϊό σχολιάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του με την οποία εκφράζει την οδύνη του.

Ο πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου και ο καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος άφησαν την τελευταία τους πνοή λόγω κορονοϊού με τον ΙΣΑ να εκφράζει την οδύνη του, για τους δύο υγειονομικούς που ρίσκαραν την ζωή τους για την πατρίδα και τις ζωές των συμπολιτών μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΣΑ

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών εκφράζει την οδύνη του, για την απώλεια δύο επίλεκτων μελών του που άφησαν την τελευταία τους πνοή χτυπημένοι από τον κορονοϊό. Οι εξαιρετικοί επιστήμονες Γιάννης Μητρόπουλος καρδιολόγος και Αντώνης Χατζηγεωργίου πνευμονολόγος ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά την πανδημίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με αυταπάρνηση. Ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΑ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους.

«Η οικογένεια των γιατρών της Αθήνας έχασε δύο μέλη της που έπεσαν στο καθήκον πολεμώντας την επιδημία. Οι υγειονομικοί ρισκάρουν τη ζωή τους για να στηρίξουν την πατρίδα μας και να σώσουν τις ζωές των συμπολιτών μας. Έχουμε ευθύνη απέναντι σε όλους αυτούς τους ήρωες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ανεύθυνες συμπεριφορές. Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια των επίλεκτων αυτών συναδέλφων. Ο ΙΣΑ θα στηρίξει τις οικογένειες των εκλιπόντων. », τονίζει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr