Χαμός επικρατεί στα social media από έναν χρήστη του Twitter που ισχυρίζεται ότι είχε μαντέψει το πότε θα πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς σε ένα ανάρτηση που έκανε, ανέφερε την ημέρα που θα φύγει από την ζωή ο βασιλιάς Κάρολος.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, ο χρήστης με το όνομα @logan_smith526 τον Ιούλιο φέρεται να είχε κάνει μια ανάρτηση που έγραφε ότι στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022 θα πέθαινε η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας.

Όταν έφτασε η συγκεκριμένη ημέρα και συγκεκριμένα στις 20:30 ώρα Ελλάδος, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι η Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών. Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση και ο λογαριασμός του έγιναν viral, με τον ίδιο να κάνει μια νέα πρόβλεψη, καθώς ισχυρίστηκε ότι την πρώτη φορά έπεσε μέσα.

Έτσι, μετά από λίγες μέρες ενημέρωσε το tweet που είχε κάνει από τον Ιούλιο, αναφέροντας ότι στις 28 Μαρτίου του 2026 ο βασιλιάς Κάρολος θα πεθάνει σε ηλικία 77 ετών.

Έκτοτε, η ανάρτηση γέμισε από αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο ίδιος να κλειδώσει τον λογαριασμό του και στη συνέχεια να τον απενεργοποιήσει.

Παρόλα αυτά, η χρήστρια του TikTok @zukosburnteye ανέβασε σχετικό βίντεο και επανέφερε την «πρόβλεψη» στην επικαιρότητα, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή». «Δεν πιστεύω να ζήσει περισσότερα από 10 χρόνια» και σίγουρα «δεν θα βασιλέψει για πολύ λόγω ηλικίας», ήταν μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις.

Όμως δεν βρήκαν όλοι οι χρήστες το θέμα αστείο και αρκετά άτομα από την Βρετανία, ζήτησαν να σταματήσουν μέχρι στιγμής τέτοιες συζητήσεις, καθώς πενθούν. «Δεν έχουμε κηδέψει την βασίλισσα μας και κάνετε προβλέψεις για τον γιο της», και «αφήστε μας να πενθήσουμε, σας παρακαλούμε», ήταν ορισμένες αρνητικές αντιδράσεις.

Σημειώνεται, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θεωρείται η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας, αφού έμεινε στο θρόνο από το 1952, έως και το 2022. Μάλιστα, ο γιος της ανακηρύχθηκε βασιλιάς Κάρολος ο Γ΄αμέσως μόλις έφυγε από την ζωή η μητέρα του.

Πηγή: newsbeast.gr