Στην Ιταλία, μια χώρα που χτυπήθηκε σφοδρά από τον κορονοϊό, προκαλεί αίσθηση η κουτοπονηριά ενός 50χρονου άνδρα στην πόλη Μπιέλα. Πήγε να κάνει το εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού έχοντας φορέσει… ψεύτικο χέρι σιλικόνης.

Είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στο ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Ωστόσο, η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης από το χρώμα και αγγίζοντάς το.

Στόχος του 50χρονου, αρνητή του εμβολίου, ήταν να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει το σκεύασμα κατά της COVID-19. Προσπάθησε να πείσει μάλιστα την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια».

«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας του Πιεμόντε, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα. Από τη μεριά του, ο Λουίτζι Ικάρντι, υπεύθυνος Υγείας της περιφέρειας ανέφερε: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε το υγειονομικό προσωπικό που απέτρεψε τα σχέδια αυτού του ανεύθυνου». Ο 50χρονος άνδρας, τώρα, θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.

Πηγή: newsbeast.gr