Αναστάτωση προκλήθηκε σε καθεδρικό ναό της Ιταλίας, όταν μια influencer από τη Βρετανία έκανε παράνομα γυμνή φωτογράφιση στα σκαλιά του ναού, τη στιγμή που παρακολουθούσε πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk δεν είχε εκδοθεί καμία σχετικά άδεια και το περιστατικό σημειώθηκε στο ναό του Αμάλφι. Μάλιστα, τα ιταλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν πως η γυναίκα ήταν μια influencer, η οποία δήλωσε πως ήθελε να δημιουργήσει μια «προσωπική ανάμνηση» με άλλους δύο τουρίστες – μια ακόμη Βρετανίδα, τη βοηθό της και έναν φωτογράφο.

Τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην είσοδο του καθεδρικού ναού Sant’Andrea είναι μεγάλα και υψώνονται πάνω από την πλατεία Ντουόμο στην οποία βρίσκονται δεκάδες μικρά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια.

Το βίντεο που καταγράφηκε από ένα παράθυρο σε μια κατοικία πάνω από καταστήματα, δείχνει τη γυναίκα να παίρνει διάφορες σαγηνευτικές πόζες. Αφήνει το κόκκινο πέπλο της να κυλήσει στο σώμα της, αποκαλύπτοντας μέρη του σώματός της, με φόντο τις πόρτες του διάσημου καθεδρικού ναού.

Η βοηθός της μάλιστα, φαίνεται να απλώνει το πέπλο στα σκαλοπάτια καθώς η γυναίκα παίρνει τις πόζες της.

Η φωτογράφιση πιθανότατα θα είχε διαρκέσει περισσότερο, αλλά οι αστυνομικοί τους απομάκρυναν πριν προλάβουν να την ολοκληρώσουν, καθώς περαστικοί τηλεφώνησαν στις αρχές.

Πηγή: newsbeast.gr