Σοκ προκαλεί στην Ιταλία η αποκάλυψη από την εφημερίδα La Repubblica, της υπόθεσης ομαδικού βιασμού ανήλικης στη Ρώμη την Πρωτοχρονιά του 2021.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό έλαβε χώρα σε πάρτι που διοργανώθηκε εν μέσω του δευτέρου κύματος της πανδημίας και της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 10:00 το βράδυ σε βίλα στην περιοχή Πριμαβάλε.

Οι συμμετέχοντες ήταν παρέες κυρίως ανηλίκων ή νεαρών ατόμων που μόλις είχαν ενηλικιωθεί, μέλη της «υψηλής κοινωνίας» της πόλης και προερχόμενοι σε μεγάλο βαθμό από την πλούσια περιοχή Παριόλι των Βορείων Προαστίων της Αιώνιας Πόλης και από περιφερειακές περιοχές.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτει η Ιταλική εφημερίδα, μια κοπέλα γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο περιοχών και θέτει μάλιστα τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή στο πάρτι, όπως το να έρθουν μόνο δύο αγόρια και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας να είναι κορίτσια.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ένα πάρτι-παγίδα, στο οποίο τα λίγα αγόρια που ήδη βρίσκονταν στο σπίτι, άρχισαν να φλερτάρουν εντατικά και με επιμονή με όλα τα κορίτσια. Όλα αυτά, σε ένα πάρτι γεμάτο αλκοόλ και ναρκωτικά, με την La Repubblica να αναφέρει ότι υπήρχαν κοκαΐνη, μαριχουάνα, και ψυχοφάρμακα.

Χάος

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο χάους, μια 16χρονη κοπέλα, κόρη Ισπανού διπλωμάτη, κάποια στιγμή βρίσκεται σε ένα από τα δωμάτια της βίλας περικυκλωμένη από πέντε αγόρια, με την παρέα της να έχει ήδη αποχωρήσει. Μάλλον υπό την επήρεια ναρκωτικών, η οποία είπε πως ίσως να της τα χορήγησαν άθελά της, αδυνατεί να φέρει αντίσταση στα πέντε αγόρια, που την βίαζαν για περίπου 3 συνεχόμενες ώρες.

Όταν ξυπνάει, βρίσκεται γυμνή στο κρεβάτι, με κακώσεις και αίματα και με πάνω της ένα φούτερ, το οποίο δεν ήταν καν δικό της. Όταν αρχίζει να βάζει στη σειρά τις σκέψεις, οι φίλες της μιλούν για ένα από τα αγόρια, ο οποίος περηφανευόταν στους παρευρισκόμενους επιδεικνύοντας ένα ματωμένο φούτερ.

Η άτυχη κοπέλα στις 2 Ιανουαρίου κατήγγειλε το περιστατικό και έτσι ξεκίνησε η Αστυνομική έρευνα.

Πηγή: newsbeast.gr