Ο Δημήτρης Ιτούδης άλλαξε πολλά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν τα έκρυψε. Ήταν περισσότερο εκδηλωτικός στα αρνητικά, αλλά το φινάλε του έδωσε ένα λόγο για να χαμογελάει, μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου. Όλοι θα συμφωνήσουν ότι είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι που αποτελείται από σερί πόντων και οι αντίπαλοι είχαν τις στιγμές τους. Ακόμα και τότε όμως, μείναμε συγκεντρωμένοι, ψύχραιμοι και επανήλθαμε στις διψήφιες διαφορές. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και γι’ αυτό», τόνισε ο Ιτούδης.

Και συνέχισε: «Προπονηθήκαμε καλά, δεν είχαμε προβλήματα με απουσίες λόγω ιού και η εικόνα μας ήταν καλή. Δεν κάναμε λάθη, είχαμε πολλά ριμπάουντ, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά σε αυτό το κομμάτι. Έλειπαν δύο ψηλοί από τους αντιπάλους, αλλά έτσι είναι πλέον η κατάσταση. Παίζουμε μπάσκετ, ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει μπάσκετ και ελπίζουμε να βρούμε γρήγορα λύση με το φάρμακο».

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ ρωτήθηκε για τις δυσκολίες της χρονιάς και για το αν οι ομάδες θα φτάσουν στο 100%: «Δεν μπορώ να δώσω μία πειστική απάντηση. Είναι μία διαφορετική αντίδραση στο κομμάτι του ανθρώπινου οργανισμού. Ο Μιλουτίνοφ δεν μπορούσε να αναπνεύσει, έβγαλε όλα τα υγρά με τον Ερυθρό Αστέρα. Είχαμε ρυθμό και μας έλειπαν παίκτες. Προσπαθούμε, δεν κλαίγομαι, είναι η πραγματικότητα. Αυτές είναι οι συνθήκες. Εύχομαι ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, επειδή είμαστε όλοι μαζί και έχουμε πιο βαθύ rotation. Μας βοηθά αυτό. Αν ήμασταν από την αρχή όλοι μαζί, χωρίς προβλήματα, θα ήταν αλλιώς. Δεν είχαμε όμως φιλικά παιχνίδια αντάξια του επιπέδου μας. Μετά είχαμε τον ίο, απώλειες. Είναι όμως η πραγματικότητα».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr