Το πιο συναρπαστικό και fun event για skiers και snowboarders ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο, στις 26 Φεβρουαρίου, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες αψήφησαν την ομίχλη και το τσουχτερό κρύο, και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην πίστα «Βάκχος» του Παρνασσού. 

Skiers και snowboarders συναντήθηκαν στην κορυφή της «κόκκινης» πίστας όπου με πολύ θετική διάθεση και γέλιο περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη του αγώνα. Στις 2 ακριβώς και με το πάτημα της κόρνας οι συμμετέχοντες πήραν εκκίνηση τύπου “Le Mans” (χωρίς πέδιλα και σανίδες), ξεχύθηκαν προς τον εξοπλισμό τους και με θάρρος, αλλά και πολύ πάθος και ενθουσιασμό, ξεκίνησαν δυναμικά την κατάβασή τους. Μετά από λίγα λεπτά οι πρώτοι συμμετέχοντες τερμάτισαν με πολύ εντυπωσιακό τρόπο και με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους, καθώς η αδρεναλίνη είχε χτυπήσει κόκκινο. 

Και αν πιστεύεις ότι απλά ήταν ένας αγώνας, κάνεις λάθος! 

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ξέφρενο πανηγυρικό κλίμα, γεμάτο χαρά και ενέργεια, ενώ αργότερα ακολούθησε ένα après ski party στο Σαλέ του Χ.Κ. Παρνασσού, όπου ο δυναμικός ρυθμός του Red Bull Homerun κρατήθηκε ζωντανός για πολλές ώρες ακόμα.

Δες στο παρακάτω link το βίντεο, αλλά και τις φωτογραφίες από το Red Bull Homerun για να πάρεις μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό αυτό event: 

redbull.com/homerun

Πηγή: newsbeast.gr