Οι επιπτώσεις της επέλασης του νέου κορονοϊού στην οικονομία είναι κάτι παραπάνω από σφοδρές. Τα καταστήματα που επλήγησαν ως φυσικά σημεία πώλησης από τα δύο lockdown στη χώρα στράφηκαν στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Η υπερβολικά μεγάλη ζήτηση όμως δημιούργησε και εκεί προβλήματα.

Την πρώτη παρενέργεια από το κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων καταγράφει λοιπόν η αλυσίδα Jumbo η οποία δηλώνει την αδυναμία υποδοχής νέων ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Ειδικότερα, στο εμπορικό site της αλυσίδας αναφέρει ότι έως τις 26 Νοεμβρίου δεν δύναται να υποδεχτεί νέες παραγγελίες εξαιτίας του τεράστιου όγκου που ήδη καλείται να διεκπεραιώσει.

Συγκεκριμένα το μήνυμα στο site της εταιρείας αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr