Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται το σύνολο του κρατικού μηχανισμού στα Χανιά, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τυχόν προβλήματα από την κακοκαιρία Ελπίδα.

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο, Χανιά – Θέρισος – Ζούρβα στο τμήμα Περιβόλια – Θέρισο – Ζούρβα και Θέρισο- Δρακώνα, στον δρόμο Λάκκοι- Ομαλός, καθώς και στο οδικό τμήμα Βρύσες – Χώρα Σφακίων, από Αλίκαμπο μέχρι Χώρα Σφακίων.

Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην παράκαμψη του επαρχιακού δρόμου Νεροκούρου Μαλάξα μέσω Κέραμου προς Κοντόπουλα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου θα Χανίων θα παραμείνουν κλειστές, ενώ κλειστό είναι και το κολυμβητήριο της πόλης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο εφαρμογής απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών δεν θα λειτουργήσουν το απόγευμα οι υπηρεσίες των ΚΕΠ του δήμου.

Τέλος, κλειστά στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη όλα τα σχολεία, ενώ ανεστάλη, με απόφαση της πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης, η διεξαγωγή εξετάσεων για σήμερα Δευτέρα και αύριο, Τρίτη.

Πηγή: newsbeast.gr