Κάλεσε ταξί το μεσημέρι της Δευτέρας για να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Ο κύριος Θοδωρής ήταν και αυτός από εκείνους που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, μόνο που για αυτόν το ταξίμετρο έγραφε.

«Περνάγανε οι ώρες, ήμασταν ακινητοποιημένοι, το ταξίμετρο έγραφε κανονικά στον άνθρωπο. Το ταξί έγραφε κανονικά, σε μια στιγμή του λέω ‘άστο να δούμε τι θα γίνει γιατί μπορεί να γράψει 500€’. Πληρώθηκε ο άνθρωπος κανονικά, πληρώθηκε 90€», είπε ο κ. Θοδωρής στο MEGA.

Αφού ξεκίνησε για το προγραμματισμένο ταξίδι του, όπως καταγγέλλει, όχι μόνο δεν τον ενημέρωσε κανείς πως η Αττική Οδός είναι μπλοκαρισμένη και δε θα φτάσει ποτέ στον προορισμό του, αλλά τον καθησύχασαν ότι θα υπάρξει μόνο μία μικρή καθυστέρηση.

«Δεν ήταν κανένας στο κουβούκλιο μέσα να μας ειδοποιήσει να μην περάσουμε και μόλις περάσαμε την μπάρα και φτάσαμε μέσα στην Αττική πήγαμε σημειωτόν. Μου είπαν ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας αλλά σιγά σιγά, η ώρα ήταν πέντε παρά είκοσι, στις πέντε μου έστειλαν και ότι ακυρώνεται η πτήση».

Όσες ώρες έμεινε εγκλωβισμένος με το ταξί επικρατούσε το απόλυτο χάος.

«Η κατάσταση που επικρατούσε στην Αττική Οδό ήταν ένα χάος, λέγαμε ότι θα γίνει ένα δεύτερο Μάτι εκεί, οι άνθρωποι κάηκαν και εμείς θα πεθάνουμε από το κρύο».

Μεταξύ εγκλωβισμένων & γιατροί

Σε ένα κοντινό σημείο της Αττική Οδού βρισκόταν ένας γιατρός. Η περιγραφή του συγκλονίζει στο MEGA για το πώς ξεκίνησε από τον Άλιμο να πάει στους ασθενείς του.

«Χιόνιζε σφοδρά, δεν είχαμε καμία ενημέρωση από πουθενά, παίρναμε στα τηλέφωνα το τετραψήφιο ανάγκης που έχει η Αττική Οδός για να καταλάβουμε τι γίνεται, δεν είχαμε καμία απάντηση», ανέφερε ο χειρούργος ΩΡΛ.

Όσο βρισκόταν κολλημένος με το αυτοκίνητό του στο χιόνι, ο πατέρας ενός παιδιού τον παρακάλεσε να τον βοηθήσει να επιστρέψει σπίτι.

«Αν δεν προσπαθούσα εγώ μόνος μου να φύγω λόγω του ανθρώπου που ήθελα να τον βοηθήσω, θα ήμουν εκεί ακόμα ή θα είχα αφήσει το αυτοκίνητο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όσες ώρες παρέμειναν εγκλωβισμένοι δεν υπήρξε η παραμικρή βοήθεια.

«Είναι αδιανόητο όλο αυτό που περάσαμε, δηλαδή αδιανόητο ήταν κυρίως ότι δεν είχαμε την παραμικρή ενημέρωση από κανένα. Δεν πέρασε κουνούπι να μας πει παιδιά ζείτε; Δεν εξαγοράζεται η ταλαιπωρία των ανθρώπων, ήμασταν χιλιάδες άνθρωποι εκεί», είπε.

Πηγή: newsbeast.gr