Η κακοκαιρία Ελπίδα έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής με τους οδηγούς να μένουν εγκλωβισμένοι σε διάφορα σημεία εντός και πέριξ της πρωτεύουσας. Στη διάρκεια της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα» του τηλεοπτικού σταθμού Mega τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (25/1), ακούστηκε μαρτυρία οδηγού που μίλησε για την ταλαιπωρία του καθώς είχε ακινητοποιηθεί για 12 ώρες στην Λεωφόρο Μεσογείων.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, είπε: «Είμαι στη Μεσογείων, έχω κλείσει 12ωρο. Είμαι στα όρια μου και δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση για το τί θα γίνει στη συνέχεια», τόνισε και συνέχισε: «Αν θα πάμε σπίτια μας, αν θα κοιμηθούμε εδώ στη Μεσογείων, αν θα παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας – τί θα γίνει τέλος πάντως. Η κατάσταση είναι τραγική». Ερωτώμενος για το αν ακινητοποιήθηκε επειδή δεν είχε αλυσίδες, απάντησε: «Όχι καμία σχέση. Ξεκίνησα στις 12 η ώρα από την εργασία μου – εργάζομαι στο Δημόσιο. Μας είπαν να αποχωρίσουμε από το κέντρο της Αθήνας και από τις 12 έχω φτάσει μέχρι το Νομισματοκοπείο. Έχω αλυσίδες».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Όλη η Μεσογείων είναι γεμάτη. Φαντάζομαι πως κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα έχουν ανάγκη, θα έχουν προβλήματα. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Δεν υπάρχει Τροχαία, δεν υπάρχει τίποτα». Εξήγησε, δε, πως υπήρχε ένα περιπολικό που είπε στους οδηγούς να το ακολουθήσουν, «αλλά κάναμε 50 μέτρα και έκτοτε είμαστε στο ίδιο σημείο εδώ και πέντε ώρες. Σκέφτομαι να φύγω, θέλω να φύγω, αλλά δεν μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητό μου στη μέση της λεωφόρου. Πρέπει να βρω κάπου να παρκάρω, μα δεν μπορώ να κινηθώ. Κι αυτό μας δείχνει πως όταν είναι εύκολα τα πράγματα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Ωστόσο, όταν πρόκειται για κάτι πέραν του συνηθισμένου δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε», κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr