Αρκετά προβλήματα σε όλη τη χώρα προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε τις περισσότερες περιοχές, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες.

Το μεσημέρι της Κυριακής εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους των Δωδεκανήσων, της Σάμου και της Ικαρίας, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας.

Πριν από λίγη ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων, από ΙΧΕ αυτοκίνητο συνεπεία εκτροπής έστησαν πυροσβέστες, στη περιοχή Κέδρος Σάμου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 πυροσβέστες και 6 οχήματα, με επικεφαλής τον διοικητή της ΠΣ Σάμου, Γιώργο Μιαούλη οι οποίοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του αυτοκίνητου εξαιτίας της έντονης ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε χαράδρα.

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν δύο γυναίκες και δύο παιδιά.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων συνέπεια τροχαίου στη περιοχή του Κέδρου Σάμου. Η οδηγός του αυτοκίνητου εξαιτίας της έντονης ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε χαράδρα. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν δύο γυναίκες και δύο παιδιά( Γιαγιά, κόρη και εγγόνια). Συγχαρητήρια στη ΠΥ Σάμου καθώς και στους Διασώστες του ΕΚΑΒ για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν για άλλη μια φορά.

Posted by Samos24.gr on Sunday, November 6, 2022

Πηγή: newsbeast.gr