Ελεύθερα κυκλοφορούν από το απόγευμα του Σαββάτου τα βαρέα οχήματα κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, μετά την άρση της απαγόρευσης η οποία ήταν σε ισχύ από τις έξι το πρωί του Σαββάτου, λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος».

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από την 18.15 ώρα, σήμερα 12 Μαρτίου 2022, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, που είχε τεθεί σε ισχύ από την 06.00 ώρα σήμερα 12-3-2022 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δ.Π.Λ. Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.

Ανοιχτός ο δρόμος Μαλακάσας – Ωρωπού

Ανοιχτοί και προσβάσιμοι χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, είναι όλοι οι δρόμοι στο δήμο Ωρωπού σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Γύρω στις 16.00 το απόγευμα η τροχαία ανακοίνωσε ότι λόγω χιονόπτωσης, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Σκάλας Ωρωπού, από την περιοχή της Σφενδάλης μέχρι το ύψος της εκκλησίας του Αγίου Μερκουρίου.

Ο δήμος Ωρωπού, ανακοίνωσε ότι ο δρόμος είναι προσβάσιμος και χωρίς αλυσίδες, ενώ στις 16:30 έγινε επιτυχής επιχείρηση οχημάτων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού όπου απεγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα που είχαν κολλήσει σε ανηφόρα του δρόμου Συκαμίνου – Αυλώνα στο δρόμο από το Μοναστήρι.

Πηγή: newsbeast.gr