Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας Φίλιππος που αναμένεται να φέρει τον χειμώνα ξανά, με πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και μέσα στην Αττική.

Ήδη ξεκίνησε να χιονίζει στην Πάρνηθα όπως φαίνεται από τις κάμερες του Forecast Weather. Η Αστυνομία έκοψε την κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω.

Χιονίζει στην Πάρνηθα.Live εικόνα Κάμερα 1http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/αττικησ/όρος-πάρνηθας-βόρεια.html Κάμερα 2http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/αττικησ/όρος-πάρνηθας-ανατολικά.html

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, March 8, 2022

Ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο

Από τις πρώτες ώρες της σήμερα, Τετάρτη (09-03-2022) χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και τη Θράκης. Σταδιακά οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο καθώς και στα ορεινά της Κρήτης. Το βράδυ θα χιονίσει στις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Την Πέμπτη (10-03-2022) οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν τα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης, τις πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου και μέχρι το απόγευμα τις πεδινές περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Την Παρασκευή (11-03-2022) και το Σαββατοκύριακο (12 και 13-03-2022) οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Πηγή: newsbeast.gr