Το «Καλάθι του Νοικοκυριού» επεκτείνεται και πέρα από τα σούπερ μάρκετ, πλέον θα εφαρμοστεί και στην Ιχθυαγορά Αθηνών στη Βαρβάκειο, με αποτέλεσμα σαρακοστιανά προϊόντα να είναι διαθέσιμα σε χαμηλότερες τιμές.

Πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή για όλη την περίοδο της Σαρακοστής, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε σχετικά ότι «με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνω ότι κατόπιν συμφωνίας με την Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών και τον πρόεδρό της Βασίλη Σίμο ξεκινάμε από σήμερα πιλοτικά “Καλάθι του Νοικοκυριού” για όλα τα σαρακοστιανά είδη».

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε πως «το σημαντικό είναι ότι πρώτον, πετύχαμε σημαντικές μειώσεις τιμών σε σχέση με πέρυσι, άρα εξοικονόμηση για τον καταναλωτή και δεύτερον, εβδομαδιαία παρακολούθηση των τιμών καθ’ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής έτσι ώστε να αποφύγουμε αυξήσεις σε αυτές τις τιμές. Εκτιμούμε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή και θα αγκαλιαστεί από τους καταναλωτές και θα βρει μιμητές και από άλλες ιχθυαγορές στην Ελλάδα και θα πιέσει γενικά τις τιμές προς τα κάτω».

Ακολουθεί πίνακας με τις τιμές που θα ισχύσουν από τις 22/2/2023 έως και την Τρίτη 28/2/2023 στην Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών:

Πηγή: newsbeast.gr