Μια γυναίκα από την Αυστραλία πέρασε στην αντεπίθεση μετά την επίθεση που δέχτηκε για το ρούχο που διάλεξε να φορέσει σε έναν γάμο, κάνοντας λόγο για αντιδράσεις που «εκτός ελέγχου». Η Lacey Jade Christie από τη Μελβούρνη έδειξε το φόρεμα που έβαλε στον γάμο των φίλων της μέσω των λογαριασμών της στα social media θα να δεχτεί έντονη κριτική από τους σχολιαστές.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν την εμφάνισή της «φτηνιάρικη» και υπερβολικά «αποκαλυπτική», με την ίδια – η οποία δηλώνει body-positive μοντέλο και influencer – να απαντά μέσω του news.com.au ότι οι άνθρωποι «βιάστηκαν πολύ για να κρίνουν».

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι άνθρωποι μπορεί να δουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο ενός ξένου στο ίντερνετ και να κάνουν τρελές υποθέσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά το επίπεδο που περιμένουν οι άλλοι να ανταποκριθούν στις δικές τους παραδόσεις και προσδοκίες είναι εντυπωσιακό.

Είναι το έτος 2022 και για ανθρώπους που καταλήγουν αυτόματα στο συμπέρασμα ότι επίτηδες ήθελα να κλέψω την προσοχή από τη νύφη – σε αυτή την περίπτωση τις νύφες -… απαντάω γελώντας», είπε.

Η 33χρονη Lacey εξήγησε ότι ο γάμος στον οποίο παραβρέθηκε δεν ήταν «παραδοσιακός» και ότι είχε πάρει την έγκριση από τις δύο νύφες για το ντύσιμό της. «Πολλές φίλες φορούσαν αποκαλυπτικά ντεκολτέ και άλλα ρούχα με τα οποία έκαναν μια δήλωση. Το ρούχο μου δεν ήταν το πιο αποκαλυπτικό της βραδιάς και οι νύφες ήταν τόσο χαρούμενες με την αυθεντικότητα όλων στον γάμο».

«Θα πάω σε έναν γάμο σε λίγες εβδομάδες που είναι πιο συντηρητικός και θα ντυθώ κατάλληλα», συνέχισε.

«Οι άνθρωποι μου λένε ότι δεν έδειξα σεβασμό προς τις νύφες όμως οι ξένοι στο ίντερνετ δεν τους δείχνουν σεβασμό – και σε εμένα – καθώς δεν ακούν ότι ο γάμος χωρίς κανόνες ήταν αυτό που ήθελαν».

Το ντύσιμό της τράβηξε την προσοχή μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο TikTok, με ορισμένους να την αποκαλούν «υπερβολικά αποκαλυπτική» και να αναρωτιούνται «αν πρόκειται για αστείο».

Μια γυναίκα σχολίασε ότι «θα πέθαινε από ντροπή» αν φορούσε λευκό την ημέρα του γάμου κάποιου άλλου, ενώ μια άλλη χαρακτήρισε «φτηνιάρικη» την εμφάνισή της.

Η Lacey απάντησε πως η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και κατήγγειλε τις υπερβολικές αντιδράσεις, τις οποίες απέδωσε στη «χοντροφοβία».

«Ειλικρινά, όταν παρήγγειλα το φόρεμα σκέφτηκα ότι ορισμένοι μπορεί να αναστατωθούν επειδή φοράω λευκό όμως δεν περίμενα με τίποτα ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα είχαν πρόβλημα και ότι η κατάσταση θα ξέφευγε από τον έλεγχο. Αισθανόμουν υπέροχα και ήξερα ότι οι νύφες δεν θα είχαν θέμα με το φόρεμα και έτσι δεν σκέφτομαι καν τις απόψεις των άλλων. Απλώς έφυγα από το σπίτι και αισθανόμουν φανταστικά».

Πηγή: newsbeast.gr