Το ενδεχόμενο να ήταν ξύπνια η Καρολάιν Κράουτς όταν δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά εξετάζεται κατά τη διάρκεια της δίκης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ο διάλογος του δικηγόρου του πιλότου με την ιατροδικαστή για το κατά πόσο η Καρολάιν Κράουτς ήταν ξύπνια.

Οι καταγραφές από το smart watch που φορούσε έδειξαν πως η Καρολάιν Κράουτς, περίπου 20 λεπτά πριν χάσει για πάντα τη ζωή της από το χέρι του συζύγου της, πραγματοποίησε 17 βήματα.

Στην εκπομπή του Alpha εμφανίστηκε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποίος εκπροσωπεί τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπη Αναγνωστοπούλο και επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι ο κατηγορούμενος κάνει ο ίδιος ερωτήσεις στο δικαστήριο.

Καρολάιν Κράουτς: «Ίσως και να ήταν και ξύπνια» όταν δολοφονήθηκε από τον πιλότο

Σε ότι αφορά τις καταγραφές του smart watch που φορούσε η Καρολάιν Κράουτς, ο δικηγόρος ανέφερε: «Είναι σαφές, γιατί το μοναδικό apple watch το οποίο αποτέλεσε την απαρχή της όλης διαδικασίας, ήταν αυτό το οποίο η κυρία Κράουτς φορούσε. Δεν υπήρχε κάτι άλλο ή κάτι άλλο το οποίο να μπερδεύεται με τον εντολέα μου. Και αυτό αποσαφηνίστηκε και από το ίδιο το δικαστήριο. Το δικαστήριο αλλά και η ιατροδικαστής κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της, έδωσε πολύ μεγάλη έμφαση στο ότι πράγματι, λίγο πριν γίνει η άδικη πράξη που είναι ομολογημένη, ούτε προσπαθούμε να αποφύγουμε τις συνέπειες, για να είμαστε και σαφείς απέναντι σας, γιατί γνωρίζουμε και το δημοσιογραφικό σας ήθος, και δεν έχουμε να παραπλανήσουμε σε καμία περίπτωση κανέναν, μιλάμε με πολλή ειλικρίνεια, απέδειξε έναν βασικό ισχυρισμό. Ότι το θύμα δεν κοιμόταν εκείνη την χρονική στιγμή. Και το θύμα, με αποτέλεσμα να μην έχει αντίσταση ή οτιδήποτε άλλο, όπως ήταν ένας βασικός ισχυρισμός από την πολιτική αγωγή και είχε καταγραφεί. Δεν είναι τυχαίο, ότι και η ίδια η Αστυνομία, προέβη στην απόλυτη καταγραφή βημάτων και παλμών που δείχνουν ότι ήταν ξύπνια, που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί κάτι. Η ιατροδικαστής είπε ότι ίσως και να ήταν και ξύπνια».

Πηγή: newsbeast.gr