Με στόχο να συμβάλλει με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο στη διαρκή ανάπτυξη των στελεχών επιχειρήσεων μέσω της στοχευμένης εκπαίδευσης, η Sherpa Society έχει  προγραμματίσει 5 Workshops για ένα δυναμικό ξεκίνημα και ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη το 2023.

Οι επερχόμενες αλλαγές στο Performance Marketing, τα νέα δεδομένα στα Social Media, η συνεχόμενη διείσδυση του ηλεκτρονικού εμπορίου και ο έντονος ανταγωνισμός, ανεβάζουν τον πήχη των προκλήσεων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις το τρέχον έτος.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα Workshops της Sherpa Society αξιοποιούν τη διεθνή τεχνογνωσία των εισηγητών της, παρέχοντας ουσιαστικές συμβουλές  και πρακτικές μεθόδους που κάνουν τη διαφορά στην εργασιακή καθημερινότητα των στελεχών, ενισχύοντας τις γνώσεις και αναβαθμίζοντας τον ρόλο τους μέσα στον οργανισμό. Γεγονός που επιτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη του business και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.  

Εισηγητές των Workshops είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες από το εξωτερικό με πολυετή εμπειρία και γνώση, όπως οι Ravid Kuperberg, Alex Khan, Richard Shotton, Ross Davies και  Jill Quick. 

Στα 5 Workshops που έχουν σχεδιαστεί για το α’ εξάμηνο του 2023 οι συμμετέχοντες -μεταξύ άλλων- θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν…

  • … πώς να δημιουργούν ελκυστικές ιστορίες για το κοινό τους
  • … πώς να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προσθέτοντας την συμπεριφορική επιστήμη στην φαρέτρα τους. 
  • … πώς να αξιοποιούν τα Social Media τόσο ως Μέσο αποτελεσματικής προβολής όσο και για να επιτύχουν αύξηση στις πωλήσεις τους. 
  • … πώς μπορεί ο άμεσος ερχομός των Google Analytics 4 να συμβάλει στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.
  • … πώς θα καταφέρουν να αυξήσουν το conversion rate και τις πωλήσεις του e-shop τους.

Τα Workshops πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στο Μαρούσι, είναι ολοήμερα και για περιορισμένο αριθμό στελεχών. Περισσότερα γι’ αυτά μπορείτε να μάθετε στη σελίδα της Sherpa Society στο LinkedIn και στο getyoursherpa.com/workshops

Λίγα λόγια για τη Sherpa Society:

H εταιρεία Sherpa Society εξειδικεύεται σε εκπαιδεύσεις στελεχών επιχειρήσεων και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής. Απαρτίζεται από ένα δίκτυο κορυφαίων εισηγητών από την Ευρώπη και την Αμερική με εξειδίκευση σε τομείς όπως το Digital Marketing, το eCommerce, το Business Transformation, το Brand Strategy και το Employer Branding. Η Sherpa Society είναι Business Partner της OTEAcademy. Κάντε εγγραφή στο newsletter της Sherpa Society και επωφεληθείτε από τις συνδυαστικές προσφορές: https://tinyurl.com/yc66ws5f

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:

Αλεξάνδρα Κακολύρη

Business Development Executive

M: +30 6989833926

U: getyoursherpa.com | E: [email protected]

Πηγή: newsbeast.gr