Ιδιοκτήτης εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό φέρεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει… στρατιωτικές τακτικές για να «πειθαρχήσει» τους εργαζόμενους του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Live News του Mega από τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο Έλληνας εργοδότης φέρεται να επέβαλε πειθαρχία λόχου και στρατιωτικούς βαθμούς προς τους εργαζομένους.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων μοίραζε και… στρατιωτικούς βαθμούς στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας του όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες η πρακτική του εργοδότη δεν σταμάταγε στην επιβολή βαθμών αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν push ups.

Προσέλαβε personal trainer

Όπως όλα δείχνουν οι πρακτικές του επιχειρηματία δεν είχαν «ταβάνι» καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ υπήρξαν πολλοί που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: newsbeast.gr