Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι στον Ίασμο της Ροδόπης καθώς ο δήμαρχος έχει ήδη προχωρήσει σε αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων επτά υπαλλήλων, τους οποίους παραπέμπει στο Πειθαρχικό για οριστική απόλυση.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει εκτροχιαστεί η κατάσταση. Έχουμε ένα δήμαρχο που εκτοξεύει συλλήβδην χαρακτηρισμούς για όλους τους υπαλλήλους, ότι είναι άχρηστοι, ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά ή ότι συμμετέχουν σε εγκληματική οργάνωση. Παραπέμπει υπαλλήλους στο Πειθαρχικό χωρίς να στοιχειοθετεί τους λόγους. Ο δήμαρχος δεν κάνει και την αυτοκριτική του. Τον έχει καταγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ», δήλωσε ο Δημήτρης Μάγγας, πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Ο Σύλλογος τού έχει σταλεί εξώδικο, το οποίο έχει κοινοποιηθεί και στο υπουργείο Εσωτερικών. «Δεν έχουμε κάποια απάντηση από το υπουργείο. Δέχτηκα και εγώ επίθεση. Μας βρίζει με χυδαίους τρόπους» είπε ο κ. Μάγγας.

«Η τελευταία κίνηση του την Παρασκευή ήταν να κλειδώσει το ταμείο, να φωνάξει κλειδαρά και να αλλάξει κλειδαριά, ενώ έδιωξε και την ταμία του δήμου» συμπλήρωσε ο κ. Μάγγας.

Πηγή: newsbeast.gr