Σοκάρουν οι μαρτυρίες νεαρών κοριτσιών που μιλούν για τις προσκλήσεις σε πάρτι σαν και αυτό στο οποίο καταγγέλλεται ότι βιάστηκε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη και την πίεση που ασκούσε ο διοργανωτής για την αποδοχή τους.

«Είχαμε πρόσκληση, έπρεπε να πούμε έναν συγκεκριμένο αριθμό δωματίου για να μπούμε στο πάρτι στη σουίτα. Την ίδια μέρα ο ίδιος άνθρωπος που διοργάνωσε το πάρτι έκανε κι άλλο πάρτι σε άλλο ξενοδοχείο και όταν πήγε εκεί η αστυνομία, τους είπε φύγετε γιατί θα μπλέξετε. Δεν ήταν κρυφά τα πάρτι» αποκαλύπτει μία κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Βρίσκουν εύκολα θύματα γιατί είναι νεαρές κοπέλες και ούτως ή άλλως με τον κορονοϊό και τα lockdown δεν έχεις πού αλλού να πας, μόνο σε αυτά τα πάρτι» αναφέρει.

«Δεν είναι η πρώτη κοπέλα, έχουν γίνει κι άλλα τέτοια περιστατικά απλά οι κοπέλες δεν μιλάνε γιατί φοβούνται γιατί αυτοί έχουν οικονομική ισχύ, έχουν βίντεο με τις κοπέλες την ώρα της σεξουαλικής πράξης και τις εκβιάζουν με αυτό τον τρόπο» αποκαλύπτει και συγκλονίζει μία από τις κοπέλες.

«Γιατί δεν έχει διατάξει ο εισαγγελέας να διερευνηθούν οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας;» διερωτάται και αναφέρει ότι «θα βγουν άλλες δύο κοπέλες να μιλήσουν»..

Μάλιστα, μία από τις κοπέλες δηλώνει ότι έχει και εκείνη ζήσει κάτι ανάλογο και «ξέρω πώς είναι να σε ναρκώνουν. Δεν έχεις τις αισθήσεις σου και δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα. Δεν χρειάζεται να πιεις ποσότητα αλκοόλ, αρκούν τρεις γουλιές και παθαίνεις μπλακάουτ» εξηγεί.

«Όταν ήταν να οργανώσουν κάποιο πάρτι έστελνε προσκλήσεις και ήταν πιεστικός. Δηλαδή έστελνε “θα έρθεις τελικά; Θα έρθεις μόνη σου; Πάρε και τις φίλες σου!” και αν δεν απαντούσες έστελνε “πού είσαι θα έρθεις τελικά;”» λέει για τον διοργανωτή των πάρτι.

«Για την Πρωτοχρονιά τους είχα δει και μου είχαν πει ότι θα διοργάνωναν κάτι. Στη Θεσσαλονίκη οργίαζαν οι φήμες για ουσίες και ναρκωτικά σε αυτά τα πάρτι» λέει.

«Τώρα που λόγω κορονοϊού είναι όλα κλειστά, διοργανώνουν αυτά τα πάρτι «είτε σε ορόφους ξενοδοχείων είτε νοικιάζουν Airbnb μακριά για να μην ακούγονται ήχοι. Μας έλεγαν ελάτε εκείνη την ώρα και έστελναν μήνυμα μέσω viber που δεν ανιχνεύεται ή μέσω Instagram που επίσης εξαφανίζεται μετά. Όταν πας σε αυτά τα πάρτι ξέρεις ότι δεν είναι απλά πάρτι».

Όσον αφορά στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς κλήθηκαν να καταθέσουν ανωμοτί ως ύποπτοι οι τέσσερις νεαροί σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για τους Β.Λ., Ε.Λ., Κ.Π. και Β.Τ., οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο την ημέρα όπου καταγγέλλει η Γεωργία τον βιασμό της στη σουίτα.

Πηγή: newsbeast.gr