Για τα πάρτι που διοργάνωνε ο ένας από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, μίλησε η Γεωργία Μπίκα στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή.

«Έχω ακούσει ότι ο Μ. λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και με άλλες κοπέλες. Μπορεί να το κάνει εσκεμμένα και να τις καλεί σε διάφορα πάρτι που γίνονται σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα σπίτια. Δεν ξέρω αν ισχύει πάντως εμένα με έχει ξαναστείλει σε παρόμοιο πάρτι τέσσερις φορές περίπου» είπε αρχικά η 24χρονη.

«Σε άλλο πάρτι που έχω πάει και στο οποίο με κάλεσε ο Μ. έχω κοιμηθεί με κάποιο αγόρι το οποίο μου άρεσε, με τη θέλησή μου και χωρίς να συμβαίνει κάτι σεξουαλικό μεταξύ μας» συνέχισε.

«Σε κάποια πάρτι που δεν έχω πάει, επέμενε να πάω. Δεν με πλήρωσε ποτέ για να πάω. Ωστόσο, με έχει ρωτήσει σε παλαιότερο πάρτι του 2021 αν θέλω να κάνω χρήση ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, για να μου προσφέρει κι εγώ του απάντησα αρνητικά» αποκαλύπτει η 24χρονη Γεωργία.

Όσον αφορά στο μοιραίο βράδυ, περιγράφει: «Μόλις βγήκα στο διάδρομο συνάντησα τα δύο άτομα που ανέφερα αρχικά. Αυτοί μου ζήτησαν αν ήθελα να κοιμηθώ μαζί τους. Εγώ τους είπα ότι έχω δικό μου δωμάτιο και τότε επέμεναν να κοιμηθώ σε αυτούς. Δεν μου ασκήθηκε βία από μέρους τους αλλά η συνουσία που ακολούθησε δεν θα λάμβανε χώρα αν ήμουν νηφάλια. Οι δύο άνδρες εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Δεν γνωρίζω αν το ποτό μου περιείχε κάποια άλλη ουσία».

Η πρώτη δήλωση του 27χρονου για τις καταγγελίες της Γεωργίας: «Ουδέποτε διέπραξα βιασμό»

Ο 27χρονος Β.Λ. έκανε την πρώτη δημόσια δήλωσή του για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Β.Λ., γόνος γνωστής οικογένειας, με δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 αναφέρει αρχικά: «Επί πολλές ημέρες τόσο εγώ ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου διασύρεται, “δικάζεται”, αλλά και “καταδικάζεται”, για μια υπόθεση που εκκρεμεί σε στάδιο προδικασίας ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Σε ένα κράτος δικαίου, ο κάθε κατηγορούμενος (οποιοσδήποτε και αν είναι) τεκμαίρεται αθώος, μέχρι να αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία η ενοχή του.

Η μονόπλευρη υιοθέτηση μιας κατηγορίας, χωρίς στοιχειώδη γνώση και διασταύρωση των στοιχείων της δικογραφίας, δεν προάγει τον νομικό μας πολιτισμό και καταστρατηγεί το τεκμήριο αθωότητας».

Μεταξύ άλλων ο 27χρονος σημειώνει: «Εξυπακούεται ότι αυτή είναι η μία και μοναδική αποτύπωση της θέση μου, αφού τόσον εγώ, όσο και ο συνήγορός μου, δεν πρόκειται να συντηρήσουμε την αναπαραγωγή δηλώσεων, απαντήσεων, συνεντεύξεων και σχολίων.

Όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η μηνύτρια, και το έπραξα, γιατί μόνο η Δικαστική Αρχή μπορεί να κρίνει τα πραγματικά περιστατικά. Ωστόσο, μετά τον καταιγισμό των ειδήσεων, που παρουσιάζουν μονόπλευρα την μία εκδοχή, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε διέπραξα ¨βιασμό” σε βάρος της μηνύτριας, αφού η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεσή της (και τούτο αποδεικνύεται από πλείστα στοιχεία της δικογραφίας)».

Πηγή: newsbeast.gr